Wallpapers Brad de Craciun


Vine Craciunul.

Il asteptam pe Mos, ne impodobim casele. Dupa ce curatenia generala a fost facuta si prajiturile sunt pregatite, ne asezam la masa si savuram momentul.
De cele mai multe ori, alaturi de noi se afla unul din brazii verzi cumparati de prin piata, de la coltul strazii, sau mai nou, din malluri.

Desi piata este deja sufocata de brazii artificiali, oferta fiind chiar foarte generoasa [gasesti toate marimile de brazi, la preturi pentru toate buzunarele] insa prea putini dintre noi constientizeaza inmormantarea pe care o pregatim fortat, fara sa avem macar un regret sau o ezitare. Este vorba de padurile de conifere care sunt taiate rand pe rand, pentru ca noi sa luam 3 brazi din 10 sa-i aducem acasa, iar in final sa-i aruncam pe toti. Unii primesc pentru cateva zile caldura casei tale, o hainuta monocroma sau muticolora, in functie de preferinte, sunt alintati cu arome de friptura, prajituri, sucuri si bauturi alcoolice, pentru ca, doua saptamani mai tarziu, sa fie aruncati [de pe balcon, pe toboganul blocului, in spatele garajelor, sau oriunde e mai comod si mai aproape].

Mi se rupe sufletul cand vad brazi amarati, cu cateva crengi rasfirate, pe care se cere un pret mult prea mare. In final, multe familii au doar o crenguta de brad in casa de Craciun, pentru ca nu si-au putut permite sa ia nici macar acel brad amarat din cauza celor care tineau la pret, respectiv multi brazi au fost taiati in speranta unei imbogatiri rapide, dar ajung sa fie parcati direct la gunoi, fara sa cunoasca macar motivul pentru care au fost smulsi de acasa, chiar in prag de Craciun.



Full size: 1680x1050
poze brad de craciun wallpaper brad impodobit peisaj de iarna
Sunt atatea variante acum. Mai bine iti iei un brad la ghiveci, il vezi cum creste an de an, il plantezi la un moment dat si reiei ciclul. Brazii artificiali nu au mirosul caracteristic, stiu, dar sunt foarte usor de intretinut si manevrat.


La Multi Ani !!

Craciun Wallpapers Brad Iarna la Munte Craciun Wallpapers Christmas Desktop Wallpaper

Sursa: www.rozsaunu.blogspot.com

Niciun comentariu :